Jaar van de Patrijs

Het gaat slecht met de Patrijs op het platteland. Hun aantallen zijn sinds de jaren 80 met ongeveer 80-90% afgenomen. Daarom is 2013 door Sovon en Vogelbescherming Nederland uitgeroepen tot jaar van de Patrijs. In 2013 wordt getracht om de patrijzen beter in kaart te brengen middels tellingen. Het IVN Wijhe Olst neemt ook deel aan deze tellingen, maar wij zouden tevens meer willen doen.

Daarom zijn wij bezig om een project op te zetten ism ANV Groen Salland, VWG IJsselstreek en de gezamenlijke WBE’s in Salland. Binnenkort volgt er meer nieuws.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>